V tomto textu vysvětlujeme, jak vám umíme pomoci s žádostí o Freistellung online - bez zbytečných papírovaček a byrokrace.

Proč si vybrat TJ-Legal?

Na úvod nám dovolte stručně se představit.

 

Naše společnost vznikla v roce 2008 a od té doby jsme pomohli již tisícům živnostníků a zástupců s.r.o. - tedy žadatelům jako vy - s podnikáním a působením v Německu.

 

Věděli jste, že ročně úspěšně vybavíme nejvíce Freistellungů ve střední Evropě?

 

Podnikání v Německu s sebou nese celou řadu výzev a využitím našich služeb si můžete uvolnit ruce pro rozvoj svého byznysu. Neztrácejte čas komunikací s úřady, pokud ji za vás může probrat někdo jiný.

Věnujte se opravdu důležitým věcem.

 

Ať už potřebujete přidělit německé daňové číslo Steuernummer, vybavit nebo prodloužit Freistellung, nebo zefektivnit svoji práci elektronickým podpisem ELSTER – přesuňte tyto odpovědnosti za nás.

 

Odměnou vám bude nejen profesionálně odvedená práce, ale zejména časová úspora a garance dodržení předepsaných postupů.

Dáme vám bezplatného poradce

Jakmile se registrujete pro naše služby – což znamená, že vyplníte krátký kontaktní formulář a uvedete, o co máte zájem – získáváte nárok na plnohodnotný servis.

 

Přidělíme vám bezplatného produktového specialistu, který vám pomůže se žádostí o Freistellung. Zodpoví vám jakékoli dotazy, usměrní vás při shánění informací a podkladů.

 

Zkratka - při spolupráci se společností TJ-Legal je gro práce na našich ramenou. Nefungujeme systémem účetních na volné noze, kteří nechají všechny náročné úkony na vás.

 

Naopak, naším prvořadým cílem je, aby byla vaše žádost o Freistellung jednoduchá, rychlá a bezproblémová. V celém procesu se snažíme o to, abyste zbytečně neztráceli čas, protože víme, že při vaší práci je mimořádně vzácný.

Využijte naší databáze znalostí

Věříme, že pokud má člověk nezbytné informace, činí lepší rozhodnutí.

 

I z tohoto důvodu na webu www.tj-legal.cz pravidelně publikujeme blogy o podnikání v Německu, o práci v tamním stavebnictví a výzvách, se kterými se setkávají čeští živnostníci a firmy.

 

Přístup k nim je bezplatný a volný pro každého.

 

Přesně tak - kdokoli a kdykoli může využít přístup k cenným informace, které jsme získali dlouholetou praxí. Zdarma vám nabízíme tipy a doporučení, za která si jiní účtují.

 

Nejčastěji kladené dotazy o Freistellungu zodpovídáme přímo na podstránce dané služby - navštivte ji ZDE.

Jak získat Freistellung online?

Každá žádost o Freistellung má svá specifika, protože i žadatelé jsou různí. Neexistuje tedy univerzálně platný návod, který by vyhověl všem.

 

V závislosti na pracovní situaci se může lišit seznam podkladů, případně doporučené kroky – jinak postupujeme u prvožadatelů, odlišný přístup vyžadují lidé bez daňového čísla a podobně.

My vám pomůžeme, ať už je vaše situace jakákoli. Ať jste na začátku své podnikatelské cesty, nebo už máte něco odpracovaného.

 

Získejte Freistellung nejjednodušší, jak jen to jde.

 

První krok udělejte ZDE.

 

Přečtěte si také:

  1. Žádost o Freistellung v roce 2024 - 5 věcí, které nezbytně potřebujete vědět
  2. Freistellung s TJ-Legal - vaše zkušenosti a hodnocení
  3. Poslal vám německý úřad dopis? Korespondenci neignorujte