V tomto textu bychom tedy rádi nechali prostor vám našim minulým a současným klientem.


Stručně o TJ-Legal

Pro ty, kteří ještě neměli možnost spolupracovat s naší společností, jsme si na úvod připravili stručnou vizitku.

Firma TJ-Legal vznikla v roce 2008 ve slovenském Prešově. Za více než 16 let své existence se vypracovala na jednu z předních evropských společností v segmentu poradenství a podpory podnikatelů v Německu, ale také v oblasti vrácení daní ze zahraničí.

 

V současnosti poskytujeme naše služby již v 5 zemích - na Slovensku, v Česku, Rumunsku, Polsku a na Ukrajině.

Mimořádně nás těší, že tento čas jsme mohli pomoci desítkám tisíc zájemců o naše služby, kteří spolupráci s námi hodnotí na perfektních 4,9 bodů z 5. Za tuto důvěru jsme nesmírně vděční a je pro nás závazkem neustále zvyšovat kvalitativní standard, který vám nabízíme .

 

VĚDĚLI JSTE, ŽE: úspěšně vyžádáme a vyřídíme nejvíce Freistellungů v rámci celé střední Evropy?


Freistellung - vaše zkušenosti

Přejděme k samotným hodnocením od klientů. Takto stručně shrnul spolupráci s námi Kristián:

„Rychlé vyřízení Freistellungu. Pokyny byly jasné a pomohly mi se vším, co bylo zapotřebí.”

 

Je pro nás velmi důležité, abyste Freistellung získali co nejdříve.

Průměrně vám ho umíme vybavit už do 1 měsíce, záleží to však i na tom, zda už máte přiděleno německé daňové číslo Steuernummer, zda máte aktivovaný elektronický podpis ELSTER a podobně.

 

VĚDĚLI JSTE, ŽE: aktivací elektronického podpisu ELSTER víte nejen urychlit žádost o prodloužení Freistellungu, ale zefektivnit celou komunikaci s německým daňovým úřadem? Pokud o ELSTER požádáte přes naši společnost, první prodloužení máte zdarma!

 

I Pavel ví, že někdy stačí jen pár slov:

„Doporučuji lidem, co chtějí podnikat v Německu.”

 

Podnikání v německém stavebnictví s sebou nese mnoho výzev. Máte-li však spolehlivého partnera, všechny hravě zvládnete.

My vám kromě vybavení Freistellungu pomůžeme získat i německé daňové číslo Steuernummer, pomůžeme s daňovým přiznáním k DPH, tzn. Umsatzsteuererklärung, také s výzvou k jeho podání, tzn. Prüfung der Steuerpflicht.

 

Radost nám udělala také recenze od Andrey:

„Neumím si vynachválit spolupráci s touto firmou. Po pěti letech spolupráce mě stále nepřestávají překvapovat zkvalitňováním služeb a neustálým zájmem o klienta, zda je vše v pořádku, zda není třeba pomoci s vyplněním žádostí, kladně vyřeší každý problém. Jednoduše profesionalita na vysoké úrovni.”


Mimořádně nás těší, pokud se k nám klienti opětovně vracejí. Vnímáme to jako důkaz kvalitně odvedené práce a také jako závazek k dalšímu zlepšování našich služeb.

 

Proč žádat o Freistellung přes TJ-Legal?

Bez platného Freistellungu nemůžete získat 100% svých výdělků.

Odběratel vašich stavebních služeb je povinen z každé vámi vystavené faktury strhnout 15 % a odvést je formou stavební srážkové daně Bauabzugsteuer.

 

První důvod je tedy praktický – abyste získávali plnou částku, na kterou máte nárok.

Ve společnosti TJ-Legal vám nabízíme až 3 cenové balíčky, ze kterých si můžete vybrat. Připravili jsme je s ohledem na potřeby různých typů žadatelů. Pokud je pro vás například nejdůležitější cena služby, neváhejte využít náš balíček Opravdu levný.

 

Máte známé, kteří ještě nevyužívají naše služby? Za každého z nich, který se stane platícím klientem, vám dáme 15 eur. Čím více nám je doporučíte, tím více můžete získat!

Máte-li k získání Freistellungu, případně jakékoli jiné službě z našeho portfolia dotazy, neváhejte nás kontaktovat.

 

Přečtěte si také:

  1. Které profese v Německu potřebují Freistellung?
  2. Platí mi ještě Freistellung při návratu do Německa?