Freistellung - balíček Levný

Nejlevnější balíček je určen těm, pro které je nízká cena rozhodující.


Obsahuje zpracování žádosti o Freistellung podle vámi doručených podkladů, za kterých správnost a úplnost ručíte vy. Pozor, tento balík neobsahuje konzultace či kontrolu a analýzu dokumentů. Pokud o ně máte zájem, doporučujeme vám vybrat si balíky Oblíbený nebo Prémiový.

 

V případě volby balíku Levný se vaší žádosti budeme věnovat během 15 dnů od jejího přijetí v našem zpracovatelském centru v Prešově. Berte prosím na vědomí, že tento balíček nezahrnuje telefonickou a písemnou komunikaci se zahraničními úřady.

 

Tato volba je ideální pro lidi, kteří chtějí mít Freistellung za co nejnižší cenu a umí se zaručit za správnost doručených podkladů – například proto, že o něj již v minulosti žádali.

 

Freistellung - balík Oblíbený

Střední cenový balíček je vhodný pro ty žadatele, kteří chtějí, aby po nich podklady zkontroloval odborník.

 

Týká se to zejména přehledu staveb, smluv a potvrzení o daňové rezidenci. Tyto jsou nezbytnou přílohou k žádosti o Freistellung a bez nich nelze zaručit jeho úspěšné vyřízení.

Pokud by náš tým odborníků na podnikání v Německu vyhodnotil, že vámi podaná žádost je nepostačující, případně jsou ve hře nějaká jiná rizika, upozorníme vás na to.

 

U balíku Oblíbený navíc klient získává garanci, že jeho žádosti se ve společnosti TJ-Legal budeme věnovat již do 10 dnů od přijetí. Ani tato varianta však v ceně nezahrnuje telefonickou a písemnou komunikaci se zahraničními úřady.


Freistellung - balík Prémiový

Náš nejžádanější cenový balíček je perfektní volbou pro ty, kteří chtějí komplexní péči a poradenství.

 

Kromě všech výhod v rámci balíků Opravdu levný a Oblíbený klient získává i možnost využít osobní, telefonické či mailové poradenství v trvání do 30 minut.

Zároveň v rámci tohoto balíčku nabízíme i telefonické a dopisní konzultace s německými úřady a to až do finálního získání Freistellungu.

 

Pozor na Steuernummer

Výše uvedené ceny Freistellungu se vztahují pouze na samotnou žádost o osvobození od stavební srážkové daně, plným názvem Freistellungbescheinigung.

 

V případě, že žádáte poprvé, je třeba, abyste měli přidělené německé daňové číslo, tedy Steuernummer. Bez něj nelze získat Freistellung, ani žádat o jeho prodloužení.

Pokud máte zájem, obě služby - Freistellung a Steuernummer - vám umíme získat v rámci jednoho balíčku. Aktuálně platné ceníky naleznete na tomto odkazu.

 

Zároveň vám doporučujeme aktivovat si elektronický podpis ELSTER. Prostřednictvím něj můžete zrychlenou formou žádat o prodloužení či vystavení Freistellungu, usnadníte si komunikaci s německými úřady a zjednodušíte řadu dalších úkonů. Má platnost až na 3 roky.

 

Je vysoce pravděpodobné, že do budoucna bude možné žádat o Freistellung už jen přes ELSTER.

Necháte-li si jej aktivovat přes TJ-Legal, první prodloužení máte zdarma!

 

Přečtěte si také: