Nejlevnější vrácení daní ze zahraničí

Ukažme si garanci nejnižší ceny na konkrétním příkladu:

Jan v letech 2022 a 2023 pracoval v Nizozemsku na pozici lešenáře, jako vyslaný zaměstnanec slovenské firmy. Kolega mu poradil, že za odpracované roky může žádat o tzv. vrácení daní. Jan si udělal malý průzkum trhu a v místě svého bydliště našel účetního, který mu nabídl pomoc.

 

Jeho kolega mu však doporučil českou jedničku v této oblasti, společnost TJ-Legal. Jan si porovnal ceníky a zjistil, že účetní mu nabízí vrácení daní z Nizozemska o něco levnější. Udělal čitelnou fotografii jeho ceníku a poslal ji na adresu kontakt@tj-legal.com. Pracovníci společnosti TJ-Legal vyhodnotili, že Jan má nárok na garanci nejnižší ceny a tak mu nabídli službu ještě o 10% levněji oproti zmiňovanému účetnímu.

Jan získal servis od české jednotky za bezkonkurenční cenu.

 

Ano, opravdu to je tak jednoduché. Získat nejnižší cenu v Česku můžete i vy.

Důležité je, aby konkurenční společnost nabízela službu ve stejném rozsahu jako my a její cena musí být konečná, nesmí spadat do žádné slevové akce.

 

Kompletní podmínky záruky nejnižší ceny si přečtěte na tomto odkazu.

 

Kterých služeb se týká garance?

Nejnižší cenu v Česku můžete získat při těchto službách:

  • vrácení daní z Rakouska, vrácení daní z Německa, vrácení daní z Nizozemska, Zorgtoeslag.
  • Zoll – přihlášení u německého celního úřadu, Erinnerung – výzva k podání německého daňového přiznání, ELSTER, Handwerkskammer – přihlášení do německé řemeslnické komory, SOKA BAU – německý dovolenkový fond, Steuernummer – německé daňové číslo, poradenství pro podnikatele a OSVČ.
  • Bauabzugsteuer – vrácení stavební srážkové daně, Lohnsteuer-Anmeldung, Umsatzsteuererklärung, Umsatzsteuer-Voranmeldung.

 

Důkaz o tom, že konkurence nabízí službu levněji, nám stačí poslat kdykoli před fakturací.

To znamená, že se můžete zaregistrovat pro službu na našem webu a až do momentu úhrady máte v podstatě čas na to, abyste nám případně poslali informaci o výhodnější nabídce.

 

Na výběr ze 3 cenových balíků

Věděli jste, že u většiny služeb vám nabízíme na výběr ze 3 cenových balíků?

 

Z nich balík Levný představuje nejlevnější službu na českém trhu. Při jeho využití můžete získat například vrácení daní z Rakouska za bezkonkurenční cenu a v prvotřídní kvalitě.

 

Naopak, pokud chcete co nejkomplexnější servis a nevadí vám o něco vyšší cena, vyberte si jeden z balíků Oblíbený či Prémiový.

V rámci nich získáte úkony nad rámec nejlevnějšího balíku a zabezpečíte si tak co nejdříve zpracování žádosti po doručení kompletních podkladů.

 

Aktuální znění ceníků naleznete na tomto odkazu.

 


Přečtěte si také: