Jak na to?


Za vrácením daně z Nizozemska necestujte

Naše společnost dělá vše pro to, abyste o službu mohli požádat iz pohodlí vlastního domova, případně iz ciziny. Osobní návštěvy u nás nejsou nevyhnutelné, komunikace probíhá online.

 

Prvním krokem je registrace na podstránce služby vrácení daní z Nizozemska: můžete tak učinit ZDE.

Vyplníte krátký online formulář, ve kterém uvedete své kontaktní údaje a vyberete si roky, za které chcete žádat. Celý proces vám zabere maximálně 5 minut.

 

Ihned po dokončení registrace obdržíte na vámi uvedený mail zprávu s instrukcemi jak postupovat. K úspěšnému získání služby je třeba vyplnit žádost.

 

To můžete udělat dvěma způsoby:

  1. stáhnete si ji ve formátu .pdf a vyplníte na počítači, případně vytištěnou,
  2. využijete naši šikovnou online aplikaci a vyplníte žádost přes ni.

 

Oba způsoby jsou si rovnocenné a je jen na vás, který si vyberete. Pokud však chcete žádat o vrácení daní z Nizozemska online, doporučujeme vám druhou možnost. Ušetříte kvantum času a celý proces si značně zjednodušíte.

Pryč jsou časy, kdy jste kvůli svým daním z Nizozemska museli cestovat.

 

Celá komunikace probíhá na dálku

S vyplněním žádosti vám pomůže i váš osobní produktový specialista, kterého vám bezplatně přidělíme ihned po registraci. Je vám k dispozici v případě jakýchkoli otázek a dokáže vás usměrnit i při kompletování podkladů.

 

Které potřebujete k žádosti o vrácení daně z Nizozemska?

Především potvrzení o zdanitelných příjmech, tzn. Jaaropgaaf. Tento dokument je vám povinen vystavit váš zaměstnavatel a pokud jste v průběhu roku, za který žádáte o daně z Nizozemska, měli více, budete Jaaropgaaf potřebovat od každého z nich.

 

Jak jej získat, pokud ho nemáte?

Opět máte na výběr dva způsoby:

  1. můžete o něj požádat na vlastní pěst, připravili jsme pro vás návod,
  2. za poplatek ve smyslu aktuálního ceníku ho pro vás můžeme vyžádat my.

 

I v tomto případě platí, že nemusíte nikam chodit, vše zvládnete online, popřípadě telefonicky.

 

Začít můžete i hned teď

Díky moderním technologiím a procesům se proces žádosti výrazně zjednodušil. První krok můžete udělat dokonce i hned teď, přes mobil či počítač.

 

Není třeba nikam chodit, dohadovat si schůzky, kontrolovat otevírací dobu a podobně. Ušetřený čas věnujte rodině, blízkým, případně relaxu či koníčkům.

 

Vyplňte registrační formulář pro vrácení daní z Nizozemska online. Zabere vám to méně než 5 minut.

I následující kroky zvládnete přes počítač, případně přes mobil. Navíc máte k dispozici naši oceňovanou zákaznickou podporu a svého osobního produktového specialistu.

Na závěr nám dovolte ještě nabídku, která se neodmítá: věděli jste, že pokud nám pošlete důkaz o konkurenci, která nabízí stejnou službu levněji, dáme vám ji ještě o 10 % výhodnější?

 

Žádat o daně z Nizozemska nikdy nebylo výhodnější a jednodušší.

 


 

Přečtěte si také: