Ve společnosti TJ-Legal neustále hledáme způsoby, jak vám, zákazníkům, usnadnit komunikaci a spolupráci s námi. Rozumíme, že „klasické“ tiskopisy při žádosti o službu se někomu mohou zdát v digitální éře nepraktické. Vyslechli jsme vás a vyvinuli jsme šikovnou aplikaci, ve které je vyplňování 3x rychlejší!

Nezáleží přitom, zda žádáte o vrácení daní ze zahraničí, přídavky na děti, nebo služby pro podnikatele a živnostníky pracující v Německu. Využít aplikaci může opravdu každý zájemce.

 

Nyní si můžete rychle a jednoduše vyplnit svoji žádost v aplikaci od TJ-Legal.

Výhody aplikace od TJ-Legal

Podívejme se na jednotlivé benefity, které získáte používáním naší aplikace.

1. Rychlost a jednoduchost

Přestože jsme rychlost již zmínili, nezaškodí to zdůraznit znovu. Zejména z důvodu, že v porovnání s klasickými tiskopisy vyplníte digitální žádost až 3x rychleji! Úplně jednoduše a bleskově přes váš mobil.

Často od vás dostáváme zpětnou vazbu k našim žádostem ve formátu .pdf – jsou příliš dlouhé, ptáme se na hodně věcí a tak podobně.

Bohužel nemůžeme „vyhodit“ žádné podstatné otázky a údaje, protože je ke zpracování nezbytně potřebuje zahraniční úřad. Co však udělat můžeme je zjednodušit a zefektivnit jejich vyplňování. A přesně to jsme udělali – v aplikaci jde všechno intuitivně a na pár ťuknutí do displeje.

Troufáme si říct, že některé žádosti o naše služby si díky aplikaci vyplníte i s nohami nahoře a šálkem kávy k tomu!

2. Přizpůsobený seznam příloh

Na základě vámi vyplněných údajů vám aplikace vytvoří přesný, vám přizpůsobený seznam příloh, které od vás potřebujeme k úspěšnému poskytnutí služby.

U tiskopisů se nás často ptáte – “Musím vám poslat všechno, co je v seznamu příloh?”. Vzhledem k tomu, že tiskopisy jsou obecné a jejich účelem je pokrýt všechny životní situace žadatelů, tak i seznam potřebných příloh je komplexní.

Při použití aplikace však přesně uvidíte, co potřebujete přiložit. Žádné hádání a žádné otázky.

3. Vysvětlivky a průvodce

Všude, kde je potřeba, najdete vysvětlivky.

Díky nim je vyplňování o poznání jednodušší. Dozvíte se v nich například to, o jaký konkrétní údaj (například Steuernummer, nebo Steuer-ID při žádosti o vrácení daní z Německa) žádáme a kde jej najdete.

Kromě toho v každém kroku vidíte, jak blízko jste k dokončení vyplňování. Žádné dlouhé listování v žádosti, pouze oči na stopkách.

4. Opravy? Bez problémů

Pokud jste se někdy spletli v tiskopisu tak víte, že oprava není tak jednoduchá. Škrtání a přepisování není zrovna estetické a v jistých případech vede k nesrozumitelnosti a zmatkům.

Udělali jste chybu při vyplňování v aplikaci? Žádný problém, jednoduše se vrátíte zpět, původní údaj smažete a napíšete správný. Jednou dvakrát, bez stresu, škrtání a starostí.

5. Bude to lepší!

Představením aplikace její vývoj nekončí. Právě naopak, usilovně pracujeme na jejím zdokonalování a zlepšování jejích funkcí. A pomoci nám při tom můžete právě vy.

Velmi důležité Pokud vás napadne jakýkoliv způsob, kterým můžeme aplikaci ještě zjednodušit, napište nám prosím na kontakt@tj-legal.com. Budeme vám vděční za jakoukoli konstruktivní zpětnou vazbu.

Poznámka: s příchodem aplikace NEKONČÍ možnost vyplňování žádostí formou tiskopisů. Pokud upřednostňujete „klasický“ způsob vyplňování .pdf žádostí, je vám k dispozici i nadále. Rukou vyplněná kompletní žádost má stejnou váhu, jako žádost vyplněná v aplikaci.