Kolik získám na vrácení daně z Nizozemska?

Na to, kolik můžete získat na vratce daní z Nizozemska, ovlivňuje řada faktorů. Mezi ty nejvýznamnější patří výše výdělku a tím pádem i výše odvedené daně z příjmu, ale například i výše vašich příjmů mimo Nizozemsko (například v Česku), výše vašich výdajů a podobně.

 

Když žádáte o vrácení daní z Nizozemska přes společnost TJ-Legal, s.r.o., tak naší snahou je získat vám maximální možný legální přeplatek. Mějte na mysli, že veškeré výdaje a příjmy potřebujete umět doložit - může si je totiž vyžádat nizozemský finanční úřad Belastingdienst.

 

Myslete na to, že na vrácení daní nemůžete získat víc, než jste na dani reálně i odvedli.

 

Finální výpočet výše vrácených daní vám udělá náš daňový agent, orientační výpočet si ale můžete udělat i sami v naší daňové kalkulačce.

Zjistěte, zda máte nárok na vrácení daní z Nizozemska - začněte ještě dnes!

Jak funguje kalkulačka vrácení daní z Nizozemska?

Používání kalkulačky je mimořádně jednoduché a intuitivní. Nepotřebujete ovládat žádné zákony a paragrafy, postačí vám několik základních údajů o vašem pracovním působení v Nizozemsku (k některým vás usměrní pomůcky).

 

Postup je jednoduchý:

  1. navštivte adresu https://tj-legal.cz/danova-kalkulacka-nizozemsko,
  2. vyberte si rok(y), kdy jste pracoval(a) v Nizozemsku,
  3. uveďte svůj hrubý příjem,
  4. uveďte souhrn daní a odvodů,
  5. zadejte svůj e-mail a telefon,
  6. Výsledek dostanete ZDARMA na e-mail.

 

Myslete prosím na to, že výpočet z daňové kalkulačky je orientační.

Finálně získaná částka může být vyšší, ale i nižší. Znamená to, že i když vám výpočet ukáže, že nemáte nárok na vrácení daní z Nizozemska, vždy se to vyplatí vyzkoušet - kvalifikovaný výpočet vám udělají naši daňoví agenti.